Tehy-lehti 12.12.2017 Lukijapalaute

Tehy-lehden uusimmassa numerossa palataan edellisen numeron suosituimpiin juttuihin. Tuntui hyvältä lukea, että juttu kirjastani ja minusta oli listan kärjessä. Eritoten lukijoiden antamat palautteet lämmittivät mieltä. Seuraava palaute tuo esille ne syyt, miksi kirjoitin kirjan Aatteen puolesta.

Oli ilo lukea nuoresta naisesta, joka on uskaltanut tarttua sukunsa piiloteltuun tarinaan. Kirja on avannut lukkoja ja tuonut lohtua asianosaisille, jotka ovat tienneet asiat, mutta eivät ole voineet puhua niistä.
Tehy-lehti 12/2017

Kuten olen sanonut myös aiemmin, isoisoisäni kohtalo ei ollut ainutlaatuinen vaan saman kohtalon kokeineita sukuja on Suomessa paljon. Näiden vuosikymmenten takaisten tapahtumien vaikutukset näkyvät vielä nykypäivänäkin ja kirjoittamallani kirjalla toivon valaneeni rohkeutta myös heihin, jotka eivät ole uskaltaneet puhua avoimesti historian taakastaan.

Jutusta tuli mieleen äitini ja isovanhemmat sisaruksineen. Meiltäkin katosi yksi isosetä sodan melskeessä ja toinen itäisen naapurin vankileirille. Epäselvät kohtalot painavat jopa minua. Kiitos hienosta jutusta.
Tehy-lehti 12/2017

 

Jätä kommentti